MEDEWEKERS VERTELLEN
Wij zijn allemaal trots op ons bedrijf. Trots om te mogen werken bij Verhoek! Wie beter dan onze eigen medewerkers kunnen dit vertellen?Hanna werkt vol energie en passie op de afdeling inkoop. Lees haar verhaal hieronder! 



“Bij Verhoek is er echt aandacht voor de medewerkers en voor elkaar als mens. Een verjaardag wordt nooit vergeten en een collega die met zwangerschapsverlof gaat zetten we altijd in het zonnetje!”

Wie ben je?
Ik ben Hanna, 22 jaar en ik kom uit Genemuiden. Ik werk sinds maart 2018 bij Verhoek. Ik ben bij Verhoek gekomen nadat ik via een kennis die ook bij Verhoek werkt hoorde over een vacature bij de afdeling facturatie. Zij had het al vaker over de gezelligheid, het jonge team en de open cultuur binnen het team. Dit is voor mij de doorslag geweest om te solliciteren. Ik voelde me snel thuis binnen de teams en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik begon met twee dagen op de afdeling Facturatie en drie dagen Inkoop. Per oktober 2020 werk ik nu fulltime bij de afdeling Inkoop.

Wat doe je?
Mijn team bestaat uit een teamleider en vier medewerkers inkoop. Op de afdeling inkoop controleren we alle binnengekomen facturen en boeken we deze in de systemen. Iedereen heeft een aantal bedrijfsadministraties onder zich waar hij/zij verantwoordelijk voor is. Vroeger deden we ook de betalingsvoorbereiding, maar dit heeft nu de Credit Control overgenomen. We zijn nu bezig om onze werkzaamheden meer met elkaar te delen, zodat we elkaars werkzaamheden flexibel kunnen inrichten.

Waarom werk je bij Verhoek?
Ik vind dat Verhoek als organisatie, en met name mijn directe collega’s er echt voor mij zijn. Dit merk je in de prettige, menselijke omgang met elkaar. Bij een verjaardag of een collega die met zwangerschapsverlof gaat, wordt er ook altijd gezorgd dat dit niet vergeten wordt. Zelfs in de tijd van corona wisten we een manier te vinden om bijzondere gebeurtenissen voor collega’s niet zomaar voorbij te laten gaan.

In de jaren dat ik hier nu werk zie ik veel verandering. Afdelingen werken meer samen en er is aandacht voor elkaar als mens. Er zijn veel nieuwe projecten gestart de laatste tijd. De nieuwe directie die daarnaast sinds september 2019 is aangetreden streeft ook naar minder afstand tussen management en de werkvloer en dit zie je terug.

Wat is je mooiste herinnering aan Verhoek?
Een collega heeft mij ooit uitgedaagd had om verkleed naar kantoor te gaan tijdens een feestdag. Volledig in een passende outfit heb ik toen op kantoor iedereen getrakteerd. Een hele leuke ludieke actie waar ik veel leuke reacties op kreeg. Kenmerkend aan Verhoek is dat zulke leuke acties op zijn tijd gewoon kunnen.

Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin en zou iedereen die zoekt naar een goede werk-privé balans en een goede collegiale sfeer zeker aanraden om bij Verhoek te komen werken. Tot ziens!

Geïnspireerd door dit verhaal?

 

© VERHOEK EUROPE

© VERHOEK EUROPE