MEDEWERKERS VERTELLEN
Wij zijn allemaal trots op ons bedrijf. Trots om te mogen werken bij Verhoek! Collega Juray zorgt vanuit de afdeling HR voor een continue instroom van nieuwe Verhoek-medewerkers. Lees hieronder zijn verhaal!Geen werkdag is voor mij hetzelfde. Dit maakt dat ik elke dag met plezier naar het werk ga. Verhoek is een echt familiebedrijf en dat merk je direct aan de gemoedelijke sfeer die er hangt. Mijn doel is dat iedere medewerker van Verhoek tevreden naar het werk gaat, zijn werk goed kan uitvoeren en graag bij Verhoek wil en blijft werken!”

Wie ben je? 
Ik ben Juray, 28 jaar en woonachtig in het mooie Zwolle. Ik werk sinds april 2020 bij Verhoek als HR adviseur. Ik houd mij bij Verhoek bezig met allerlei personeelsvraagstukken. Ik ben bij Verhoek terecht gekomen doordat ik op LinkedIn een berichtje tegenkwam van een oud klasgenoot. In dit berichtje schreef hij dat ze bij Verhoek opzoek waren naar een nieuwe HR adviseur en al gauw dacht ik: dit is de job voor mij! We kwamen na een berichtje via LinkedIn weer in contact en de rest is geschiedenis.

Wat doe je? 
Als HR adviseur houd ik mij bezig met het oplossen van diverse personeelsvraagstukken. Zo ben ik verantwoordelijk voor recruitment oftewel het aannemen van nieuw personeel, de administratie rondom de beroepsopleiding van Verhoek en houd ik mij bezig met het opstellen en uitvoeren van HR-beleid. Mijn doel is dat iedere medewerker van Verhoek tevreden naar het werk gaat, zijn werk goed kan uitvoeren en graag bij Verhoek wil en blijft werken! 

Waarom werk je bij Verhoek? 
In eerste instantie ben ik bij Verhoek komen werken omdat de functie mij op het lijf geschreven is. De taken, verantwoordelijkheden en uitdagingen klonken mij als muziek in de oren. Op gebied van HR zijn er nog mooie stappen te zetten en het lijkt mij geweldig om hier een bijdrage aan te mogen leveren. Geen werkdag is voor mij hetzelfde en dit maakt voor mij dat ik elke dag met plezier naar het werk ga. Ik sta veel in contact met allerlei medewerkers bij Verhoek en het geeft mij veel voldoening dat ik er iedere keer voor kan zorgen dat een ander goed zijn werk kan uitvoeren. 

Een andere belangrijke reden waarom ik bij Verhoek werk is het prettige werkklimaat. Het team waarmee ik werk en de overige collega’s met wie veelvuldig samenwerk zijn sociale en hardwerkende mensen. Verhoek is een echt familiebedrijf en dat merk je direct aan de gemoedelijke sfeer die er hangt. De organisatie voelt zogezegd plat, iedereen is toegankelijk en goed benaderbaar. Naast de prettige omgang met collega’s heeft Verhoek het qua faciliteiten ook goed voor elkaar. Zo heb ik een prettige werkplek en biedt Verhoek ook de mogelijkheden om prettig thuis te werken. 

Wat is je mooiste herinnering aan Verhoek? 
Mijn mooiste herinnering tot op heden is dat ik na enkele weken binnen de organisatie vanuit HR verantwoordelijk werd voor het opzetten van een nieuwe vestiging in Tsjechië. Vanuit mijn rol was ik verantwoordelijk voor het opstellen van een arbeidsvoorwaardenpakket die passend is voor een Tsjechische werknemer en daarnaast was het mijn taak om het nieuwe personeel te werven en aan te nemen.

Ik vond het super gaaf dat ik direct het vertrouwen kreeg om een zo belangrijk project op te pakken en uit te voeren. Met trots kan ik zeggen dat wij nu een goedlopende vestiging in Tsjechië hebben! 
Mijn bijdrage werd na afronding van het project ook nog gewaardeerd met een presentje! Wie wil nu niet bij zo organisatie werken?

Geïnspireerd door dit verhaal?

 

© VERHOEK EUROPE

© VERHOEK EUROPE